Op zoek naar 1 euro hosting?

   
1 euro hosting
 
1eurohosting 19, / 5 op basis van 78 ervaringen.
Nuttig 0 Niet nuttig 0. Deze hosting partij is nooit aanwezig en niet eens telefonisch bereikbaar.Wil je iets veranderen, dan moet je allerlei formulieren invullen en opsturen of mailen en dan duurt het minimaal 2 dagen voordat je antwoord hebt.Welke moderne hostingprovider werkt nog op deze manier? Onvoorstelbaar voor deze tijdDaarnaast erg klantonvriendelijk in communicatie en voornamelijk onduidelijk in al hun contacten. maandag 5 december 2016. Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0. Ik vind de helpdesk ver beneden peil. Men schuift het probleem continu op je eigen bord. Men bied geen goede ondersteuning. En tickets afhandelen duurt dagen soms weken. Ik het begin was is super tevreden. Maar sinds de laatste 2 jaar dik ontevreden. Ook zijn servers bij 1 euro niet gelijk kwa software en dat nekt je met een CMS die continu geupdate word.
1 euro hosting
Klacht over 1eurohosting.nl? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van japio1970 op 17 oktober 2014 over 1eurohosting.nl in de categorie Websites Building en Hosting. Ik heb voor de tweede keer een aanmaning gekregen van een incossobureau ICFM inzake 1 eurohosting bsmart hosting Ik heb betaald en hun mijn afschriften van de bankgegevens gegeven.
airbnb host
1eurohosting Opzeggen Zeg 1eurohosting online op.
Indien u tussentijds wenst op te zeggen kan 1eurohosting hier een vergoeding voor vragen. Indien u een overeenkomst van onbepaalde tijd hebt aangegaan kunt u op elk moment opzeggen, maar dient u rekening te houden met een opzegtermijn van 1 maand. Om 1eurohosting op te zeggen heeft u de volgende informatie nodig: Domeinnaam. Vermeld duidelijk of u enkel uw domeinnaam of ook uw webhosting wilt opzeggen.
hyaluronzuur serum
archief 1eurohosting verwijderd account Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Tot nu toe totaal geen problemen, bij een andere hosting 144 euro pj. service, valt vaak weg. Al is het de laatste 2-3 maanden wat beter. Het kan net zo goed andersom zijn, duurkoop is goedkoop. Hoop voor je dat het allemaal goed komt Wilco. Berichten: 24 Geregistreerd: 08 mei 2010 0755.: Vind deze reactie leuk. RE: archief 1eurohosting verwijderd account. door MPieter 21 jun 2013 1632.: Ik zit nu al meer dan 5 jaar bij 1eurohosting.nl, ik moet eerlijk zeggen echt nooit problemen gehad. De servicedesk afdeling is zeker verbeterd en geven altijd antwoord op mijn tickets. Heb bij hun meer dan 60 webhosting pakketten lopen. Ze hebben nu netjes voor het laatst een mail gestuurd om alert te zijn voor het updaten van de CMS versies en andere tips die ik kan toepassen. Vind het wel erg fijn dat je Webhoster zorg draagt om klanten te informeren hierover. Berichten: 1 Geregistreerd: 21 jun 2013 1622.:
Hostingbedrijven.nl 1EUROhosting.
Wanneer je bij deze hosting je producten wilt beëindigen wordt dit op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Wanneer ze de factuur laten verlopen sturen ze vervolgens een ingebrekestelling met 20 euro kosten, wanneer je deze niet betaald omdat je het beëindigt hebt gaat de vordering over naar hun eigen incasso bureau.
Hosting vanaf 1 Euro, Webhosting Domeinnamen VPS SSL certificaten.
Welkom bij 1Eurohosting. 1Eurohosting verzorgt al ruim 18 jaar betrouwbare webhosting voor uw website tegen zeer concurrerende tarieven. Vanaf 1 euro per maand heeft u al een zeer uitgebreid hosting pakket. Heeft u al een webhosting pakket elders? Wij kunnen uw verhuizing binnen enkele uren realiseren.
Klacht 1eurohosting.nl! Opzeggen webhosting KLACHT.nl.
Gezien het feit dat ik bij 1eurohosting enkel de hosting afneem, geen domein. zou een dergleijke auth token niet van toepassing moeten zijn. Ik heb dit inmiddels al via het ticketsysteem gemeld. Hierop is geen antwoord gekomen. Daarnaast moet ik tevens melden dat gezien het feit dat ik nooit een domein bij 1eurohosting heb afgenomen, er ook nooit een authcode naar mij verzonden is. Dat mijn opzegging uitgevoert wordt met als datum van opzegging 22-12-2013, de datum dat ik een ticket verstuurt heb met het verzoek tot opzeggen. Met in acht nemend de wettelijke opzegtermijn van 1 maand.

Contacteer ons