Meer resultaten voor Cursus website

   
Cursus website
 
Maak je eigen website met Wordpress basis SKVR Fotografie Media.
In de cursus Maak je eigen website met Wordpress, basis, leer je hoe je met Wordpress je eigen site of blog maakt. Tijdens deze praktische maar intensieve cursus wordt je door de docent begeleid met het maken en publiceren van je eigen website.
cursus seo optimalisatie
Website bouwen cursus Computer Volksuniversiteit Den Bosch.
Geschiedenis van s-Hertogenbosch in de 17de en 18de eeuw cursus. Startdatum: 19 maart 2018. Fotografie basiscursus cursus. Startdatum: 19 maart 2018. Nostalgisch Rotterdam cursus. Startdatum: 21 maart 2018. Fotografie basiscursus cursus. Startdatum: 21 maart 2018. Wijnkennis Passie voor wijn cursus.
website maken
Cursus WordPress, nu voor 250 individuele les.
Ons motto is dat iedereen moet kunnen beschikken over een klantentrekkende website, en daar gaan we tijdens deze beginnerscursus 1 dag groepsles of 2 privélessen dan ook op inzetten. Ga voor Wauw! De cursus WordPress is zo opgebouwd dat je een Wauw-gevoel ervaart.
Cursus Programmeren
Cursus: WordPress cursus website bouwen voor beginners 1 dag Springest.
WordPress cursus website bouwen voor beginners 1 dag. Manuela" geeft op een hele ontspannen manier een eerste aanzet om een Wordpress site te bouwen. Aan het eind van de cursus 3 ochtenden kun je een werkende site hebben als je je materiaal vooraf op orde hebt portfolio e.d.
VPNs
WordPress Cursus Beste Opleider 2017 2016.
Je leert hoe je vanaf 0 met allerlei plugins een website kunt bouwen. Ik geef 45, ster lukt niet om die halve ster aan te geven omdat ik het niet direct kan toepassen op mijn eigen website, maar dat komt dat ik een specifiek thema gekocht heb. Als ik daar meer over had willen leren had ik beter bij Sjoerd een privé cursus kunnen boeken.
website
Website zelf maken: Training of Cursus WordPress Maastricht.
Maar vaak lijkt het makkelijker dan het is en loop je, zelfs bij een eenvoudige website, tegen dingen op waarvoor je net wat meer kennis in huis moet hebben. Wil je je website zelf maken maar zoek je iemand die jouw specifieke vragen beantwoordt? Zoek je een korte cursus WordPress in Maastricht of omstreken, afgestemd op jouw vragen?
Privé cursus website maken.
Wil je graag zelf je website ontwerpen, bouwen en onderhouden zodat je hiervoor niet afhankelijk bent van een webdesign bureau? Dat kan met deze privé cursus waarin je leert een website te ontwerpen en bouwen met WordPress! Na deze cursus heb je een kwalitatief goede, professionele website op maat.
Cursus Webdesign Zelf website maken leer je bij NTI.
Tijdens de toegankelijke cursus Webdesigner leer je zelf een website maken. De cursus Webdesign is door professionals samengesteld en een ervaren websitespecialist begeleidt je gedurende de hele cursus. Je leert onder andere werken met HTML 5, CSS-stijlbladen, JavaScript, frames en hyperlinks.
Cursus Webdesign De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Over de cursus. Over de cursus Webdesign. Met de cursus webdesign kun jij straks een website ontwerpen in je eigen stijl. Na het volgen van deze korte cursus bouw je zonder problemen een aansprekende, interactieve en gebruiksvriendelijke website voor jezelf, je vereniging of je eigen bedrijf.
Cursus website bouwen Competence Factory.
Je kan beginnen met een cursus website maken in WordPress, dan leer je op een heel eenvoudige manier in een cursus website bouwen hoe je werkt met standaard templates en plugins en zo bouw je binnen twee dagen je eigen website.
WordPress Cursus Nijmegen WordPress in 1 dag de baas.
De WordPress Cursus is een training van één dag. De cursus is inclusief koffie, thee en verzorgde lunch. Daarnaast ontvang je een certificaat van deelname. Ook krijg je een WordPress template gratis zodat je direct van start bent met je eigen website.
Een eigen Website maken met Wordpress: Online Cursus Soofos.
Tijdens deze cursus voor starters met WordPress begeleid ik je in het proces van je eigen website creatie. Ik begeleid je stap voor stap zodat je jouw eigen website kunt bouwen en onderhouden! VOLG DEZE CURSUS. 3 uur, 20 minuten.

Contacteer ons